Handball time changes when using Start/Stop

Bug reports.
Bjorn HK
Posts: 2
Joined: Thu Feb 04, 2021 9:18 pm

Handball time changes when using Start/Stop

Post by Bjorn HK »

I just bought the software few months ago and I have been having trouble with the clock. Sometimes I need to stop the time but when I restart it changes. F.x. I stop the time with 19:36 on the clock. I press space to start again and it changes to 12:03. It seems to be more likely to changes when I´m adding 2 min. suspension.

Best Regards
Bjorn

Gimmi
Posts: 1
Joined: Fri Feb 05, 2021 1:00 pm

Re: Handball time changes when using Start/Stop

Post by Gimmi »

Same problem. Especially bad if you're adding 2 min. F.x. if you stop the time at 14:36 and it restarts at f.x. 12:21 then the 2 min suspension becomes a 4:15 min suspension.

Kind Regards,
Gimmi

User avatar
livescore-team
Site Admin
Posts: 44
Joined: Sun Sep 13, 2020 11:54 am
Contact:

Re: Handball time changes when using Start/Stop

Post by livescore-team »

Hi guys

i have good news. its fixed for the new update soon
can you reproduce it? if so would you double check the new version for me?

if so just write an email and ill send you a beta

thanks
christian

Bjorn HK
Posts: 2
Joined: Thu Feb 04, 2021 9:18 pm

Re: Handball time changes when using Start/Stop

Post by Bjorn HK »

Hi Christian

That's great to hear. I have a game we are live streaming next friday, will the update be realease by then? If not could you send me the beta version?
my email is xxx

Best Regards.

User avatar
livescore-team
Site Admin
Posts: 44
Joined: Sun Sep 13, 2020 11:54 am
Contact:

Re: Handball time changes when using Start/Stop

Post by livescore-team »

Hi

i've sent you the link to the beta version

(i hope its ok, that i've edited YOUR post, to hide your email - just thought it might be a good idea to not show it in public)

cheers
christian

User avatar
livescore-team
Site Admin
Posts: 44
Joined: Sun Sep 13, 2020 11:54 am
Contact:

Re: Handball time changes when using Start/Stop

Post by livescore-team »

Hi

the bug fix is now released with 1.10.0

i was able to reproduce the issue with your help and fix it


cheers
Christian

Post Reply